17th Annual Tumbling Creek
6 and 3 Hour Mountain Bike Race

Saturday, October 5th, 2013

Presented by Gainesville SORBA

The 2013 Tumbling Creek 6 and 3 Hour Mountain Bike Race will be held on the trails of the Gainesville Campus of the Univeristy of North Georgia in Oakwood, GA on Saturday, October 5th.  The 6 and 3 hour races will start at 10:00 AM with the 3 hour race ending at 1:00 PM and the 6 hour race ending at 4:00 PM.  The last lap must be completed by 1:00 PM for the 3 hour classes and 4:00 PM for the 6 hour classes for the lap to count.  The course is approximately 6 miles in length and consists of mostly singletrack with some doubletrack thrown in for safe passing.  Rain date will be Sunday, October 6th, 2013.

 

 
Race entry fee includes an event T shirt (If registered by September, 28!), electronic chip timing, and chances to win SWAG. Special awards will be handed out to the top three finishers in each class at the awards ceremony following the race.

Race Registration Information

In an effort to encourage Online Registration we are including the online registration provider's fees into the flat race fee. If you insist on not using the online registration then we have set up a mail in registration process. Mail in entries that are incomplete or do not arrive in the mail by Wednesday, October 2nd, 2013 may not get processed before race day!

Race day registration will be available and will open at 8:00 AM race day morning. There will be a $10.00 late fee added to the normal published race entry fee.

6 hour adult race entry fee is $50.00 for Solo classes, $90.00 for 2 person classes and $130.00 for 3 person classes.

6 hour junior race entry fee is $40.00 for Solo, $70 for 2 person class and $100 for the 3 person class.

3 hour adult race entry fee is $40.00, $30.00 for junior 3 hour classes.
College students will receive a $10.00 cash refund at registration check in when they present a current valid student Id.

Kids 6 to 12 years old race for FREE! There is no pre-registration necessary for the Kids Race.  The Kids Race will start at 9 AM on a shorter course. Special awards for all kids that race.

Race Classes

Kids Classes
Boys and Girls 6 - 8
Boys and Girls 9 - 12

Solo Classes
6 Hour - Junior 18 and Under
6 Hour - Men 39 and Under
6 Hour - Men 40 and Over
6 Hour - Women
6 Hour - Single Speed
6 Hour - Clydesdale - Over 200lbs
3 Hour - Junior 18 and Under
3 Hour - Beginner Men
3 Hour - Beginner Women

Team Classes
2 Person Junior 18 and Under
2 Person Mens
2 Person Womens
2 Person Single Speed
2 Person Coed

3 Person Junior 18 and Under
3 Person Mens
3 Person Womens
3 Person Coed
3 Person Just Having Fun


Quick Links

Register Online At:

BikeReg.com

Mail In Registration Info

Course Map

Race Rules

Directions

Contact Us:
TumblingCreekRace@gmail.com

Race Presented By:
Gainesville SORBA


Timing Provided by:

Dirty Spokes
Dirty Spokes Productions

Race Results:
2013 3 Hour Solo Results

2013 6 Hour Solo Results

2013 Team Results

2012 Solo Results

2012 Team Results

2011 Solo Results

2011 Team Results

2010 Solo Results

2010 Team Results

2009 Results by Lap Time

2009 Results by Time of Day

Race Sponsors

Fuelmoon Design StudioBike Towm USAMaxxis Tires
Oakwood, GA Gainesville State College IMBA SORBA

© 2013 Gainesville SORBA